Paradajkovo - paprikový šalát s tofu a olivami
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tofu syr nakrájame na malé kocky. Pridáme očistenú rukolu, nakrájanú jarnú cibuľku, paradajky a papriku, olivy bez nálevu a zľahka premiešame.
- 2
Po premiešaní dochutíme (citrónová šťava, soľ, bazalka, petržlenová vňať), prípadne pridáme ešte trošku oleja. Podávame s bielym pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu