Paradajkovo - paprikový šalát s tofu a olivami
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
250 g |
|
100 g |
|
80 g |
|
50 ml |
|
80 g |
|
60 g |
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Tofu syr nakrájame na malé kocky. Pridáme očistenú rukolu, nakrájanú jarnú cibuľku, paradajky a papriku, olivy bez nálevu a zľahka premiešame.
- 2
Po premiešaní dochutíme (citrónová šťava, soľ, bazalka, petržlenová vňať), prípadne pridáme ešte trošku oleja. Podávame s bielym pečivom.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu