2-3
porcie
porcie
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Spravíme si zápražku (polievka je chuťovo lepšia keď je zápražka spravená na masti), ktorú zalejeme vodou (pridáme len toľko vody akú chceme mať hustú polievku), pridáme pretlak, vanilkový cukor, cukor, soľ, bobkový list, klinčeky (nemusia sa dávať) a necháme zvariť.
- 2
Keď sa nám polievka varí tak pridáme cestovinu, Ja dávam písmenká alebo ryžu. Povaríme nejaké 3 minúty s cestovinou a odstavíme hotovú polievku. Cestovina ešte nemusí byť hotová, ale treba chvíľu počkať a ona dôjde. Podávame so syrom.
- 3
Dobrú chuť!!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu