Výborna:).....rýchla:-
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
1.Pripravíme zapražku(maslo ,muka) (zaprážka ma byť červená ak je:pridáme do hrnca studenú vodu
                                                     - 
                                                    2
                                                    
2.Necháme vodu variť asi 2 min. potom pridáme pretlak a varíme. (zatiaľ pripravíme haluštičky)
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Zmiešame vajce a múku.Hned ako začne voda vrieť nahádžeme do polievky(polievka začne vrieť tak 5-10 min po pridaní pretlaku)
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Haluštičky sa od nahádzania maju variť 5 a viac min.:))
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Miesto haluštičiek môžme podávať aj so syrom proste iba po dovarení primiešame nastruhaný syr:)......a potom ked je už na tanieri ho nim ozdobíme:)
                                                     - 
                                                    6
                                                    
tu je z haluštičkami:)
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Pozerám že máš 16 rokov, tak ti poradím ešte polievku dochutiť: Do vody, ktorou zásmažku zalievam, dám povariť korenie čierne aj voňavé a bobkový list. Ak je čas, dám vodu vychladnúť, ak nie, pridávam horúcu po troške do zásmažky a vždy dobre rozvarím. Nakoniec polievku ochutím cukrom a citrónom (octom).