Papájová zmrzlina
Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 ks (čerstvá zrelá) |
|
|
|
približne 2 kopčeky (kvalitná) |
|
(na ozdobu) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Papáju rozkrojíme, zbavíme vnútorných zrniečok a ošúpeme. Dužinu nakrájame na kocky a vložíme do mixéra.
- 2
Pridáme šťavu z limetky a vanilkovú zmrzlinu. Rozmixujeme. Vznikne krásna hladká dreň, ktorú servírujeme do pohárov a dozdobíme ovocím podľa chuti.
Tiež zmrzlina:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu