Papájová zmrzlina

Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Papájová zmrzlinaFoto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
5 min
príprava

Suroviny

1 ks (čerstvá zrelá)
približne 2 kopčeky (kvalitná)
 (na ozdobu)
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Papáju rozkrojíme, zbavíme vnútorných zrniečok a ošúpeme. Dužinu nakrájame na kocky a vložíme do mixéra.

  2. 2

    Pridáme šťavu z limetky a vanilkovú zmrzlinu. Rozmixujeme. Vznikne krásna hladká dreň, ktorú servírujeme do pohárov a dozdobíme ovocím podľa chuti.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist