Papájová zmrzlina
Michaela Pinkavová
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019
kuchárka hotela Mama’s **** v Bratislave, 23. januára 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Papáju rozkrojíme, zbavíme vnútorných zrniečok a ošúpeme. Dužinu nakrájame na kocky a vložíme do mixéra.
- 2
Pridáme šťavu z limetky a vanilkovú zmrzlinu. Rozmixujeme. Vznikne krásna hladká dreň, ktorú servírujeme do pohárov a dozdobíme ovocím podľa chuti.
Tiež zmrzlina:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu