Pangasová pochúťkafotorecept

milic - fotkamilic, 7. júla 2011
Pangasová pochúťka(fotorecept)
Foto: milic

Túto špecialitku varím pravidelne a rada,pretože ryby sú zdravé a veľmi nám to doma chutí.

12
porcií
10 minút
príprava
15 minút
na 75 °C

Suroviny

2lyžice
4 ks
celá
3ks
3ks
5ks
2dcl
100g
 varené




Postup

  1. 1

    Na rozpálenú panvicu tzv.vok.dáme olivový olej uložíme naň ryby-Pangas,posypeme korením na ryby,necháme dusiť cca 2 min.potom pridáme brokolicu rozdelenú na ružičky,pokrájané papriky a rajčiny na pásiky,necháme dusiť cca 5 min.V mlieku rozšľaháme celé vajcia so štipkou soli a zalejeme zeleninu,posypeme nastrúhaným tvrdým syrom a zakryté necháme dôjsť cca5 min. Hotové krájame na trojuholníky.Podávame s uvarenými zemiakmi a kyslou pochúťkovou smotanou.

    Pangasová pochúťka(fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Hotové na tanieri

    Pangasová pochúťka(fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Prajem dobrú zdravú chuť!!!

    Pangasová pochúťka(fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

evas13
Milic začala si netradične od konca a jedlo vyzerá byť veľmi dobré, možno zajtra ho vyskúšam. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia