Pangasová pochúťka(fotorecept)

Autor receptu: milic

Túto špecialitku varím pravidelne a rada,pretože ryby sú zdravé a veľmi nám to doma chutí.

12
porcií
10 minút
príprava
15 minút
na 75 °C

Postup

  1. Na rozpálenú panvicu tzv.vok.dáme olivový olej uložíme naň ryby-Pangas,posypeme korením na ryby,necháme dusiť cca 2 min.potom pridáme brokolicu rozdelenú na ružičky,pokrájané papriky a rajčiny na pásiky,necháme dusiť cca 5 min.V mlieku rozšľaháme celé vajcia so štipkou soli a zalejeme zeleninu,posypeme nastrúhaným tvrdým syrom a zakryté necháme dôjsť cca5 min. Hotové krájame na trojuholníky.Podávame s uvarenými zemiakmi a kyslou pochúťkovou smotanou.
  2. Hotové na tanieri
  3. Prajem dobrú zdravú chuť!!!