Pangasová pochúťka(fotorecept)
Autor receptu: milic
Túto špecialitku varím pravidelne a rada,pretože ryby sú zdravé a veľmi nám to doma chutí.
12 porcií |
10 minút príprava |
15 minút na 75 °C |
Postup
- Na rozpálenú panvicu tzv.vok.dáme olivový olej uložíme naň ryby-Pangas,posypeme korením na ryby,necháme dusiť cca 2 min.potom pridáme brokolicu rozdelenú na ružičky,pokrájané papriky a rajčiny na pásiky,necháme dusiť cca 5 min.V mlieku rozšľaháme celé vajcia so štipkou soli a zalejeme zeleninu,posypeme nastrúhaným tvrdým syrom a zakryté necháme dôjsť cca5 min. Hotové krájame na trojuholníky.Podávame s uvarenými zemiakmi a kyslou pochúťkovou smotanou.
- Hotové na tanieri
- Prajem dobrú zdravú chuť!!!