Ovsené vločky sú zdravé, ale moje vnúčatá ich aj tak nechceli ,a tak som skúsila túto verziu ,časom vylepšenú podľa ich Zobraziť celý popisOvsené vločky sú zdravé, ale moje vnúčatá ich aj tak nechceli ,a tak som skúsila túto verziu ,časom vylepšenú podľa ich požiadaviek , mojej mame chutili tiež.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ovsené vločky prepláchnene a namočíme na dvadsať minút do osolenej vody. V tej istej vode necháme variť na slabom plameni ,najlepšie na platni dvadsať minút spolu 1 lyžicou masla , hrozienkami a škoricovým cukrom.
- 2
V mlieku rozmiešame pudingový prášok a cukor a pridáme k ovseným vločkám a povaríme ešte 5 -10 minút,podľa potreby miešame , pozor aby neprihoreli.
- 3
Naservírujeme na plochý tanier ,omastíme maslom a ozdobíme grankom alebo škoricovým či vanilkovým cukrom ,ovocím, kompótom alebo jogurtom , podľa toho čo naše zlatíčka práve milujú.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu