Foto: nika8
Tento koláč mám z časopisu Dobré jedlo - len som si ho prispôsobila na bezlepkový spôsob :). Je jednoduchý a nie príliš sladký.
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Bielka oddelíme od žltkov a vyšľaháme tuhý sneh. Pridáme cukor, žĺtka, vodu a nakoniec zľahka vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a kukuričným škrobom.
- 2
Zmes nalejeme do formy (tortová s priemerom 26 cm) a pečieme pri 180 C cca 20-25 min.
- 3
Z pudingového prášku, mlieka a cukru uvaríme hustý puding. Horúci puding vylejeme na upečený a vychladnutý korpus. Na puding poukladáme nakrájané ovocie.
- 4
Tortové želé pripravíme podľa návodu na obale a polejeme ním ovocie. Necháme stuhnúť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept sa mi páči.