Ovocná polievka na studeno

redakcia - fotkaredakcia, 13. júla 2009

Suroviny

200 g
200 g
1/2 ks
200 g
2 ks
100 ml
200 ml
100 ml
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Jahody preberieme a hrozno očistíme, spolu opláchneme studenou vodou, necháme odkvapkať a vložíme do hrnca.

  2. 2

    Melón rozštvrtíme, jadierka vyberieme a nakrájanú dužinu dáme do hrnca. Pridáme olúpané, vykôstkované a nakrájané broskyne, očistené jablká nakrájané na kúsky, citrónovú šťavu a cukor.

  3. 3

    Všetko spolu trocha povaríme, podľa potreby trocha rozriedime studenou vodou, zmes pretrieme a necháme vychladnúť.

  4. 4

    Nakoniec primiešame pomarančovú šťavu a ozdobíme kyslou smotanou. Polievku podávame studenú.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Polievky, Studené pokrmy, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu