Foto: akrim
Chutný a rýchly obed, prípadne desiata, na ktorej si pochutia aj ne-vitariáni. Originál recept mám od Anny Hýžovej, českej priekopníčky živej stravy. Ona mala Zobraziť celý popisChutný a rýchly obed, prípadne desiata, na ktorej si pochutia aj ne-vitariáni. Originál recept mám od Anny Hýžovej, českej priekopníčky živej stravy. Ona mala v recepte ešte semienka (konopné, nelúpaný sezam a ostropesterec), ja som nemala, musím si najskôr zohnať. Naviac som pridala moje obľúbené mango a med na dochutenie. Podľa mňa by mohli byť aj oriešky - fantázii sa medze nekladú:-)
príprava
Postup
-
1
Všetky suroviny pokrájame, pridáme mletý mak a dochutíme medom (nemusí byť).
Diskusia k receptu