Raňajková kaša
Raňajková kaša

Overnight oats

patincatsomekitchen - fotkapatincatsomekitchen, 3. septembra 2017

Raňajková kaša, ktorú ráno netreba variť, pripravíte ju deň vopred a ráno iba zoberiete lyžičku a jete. Väčšinou sa na jej prípravu používajú ovsené vločky, môžete však použiť aj pšenové, pohánkové alebo bezlepkové ovsené. Keď ju pripravujem bez ovocia, vločkovú zmes miešam priamo v poháriku a ráno iba navrstvím posýpku. Ak použijem aj ovocie, zmes si pripravím vedľa, aby sa vrstvy nepremiešali. ... https://www.patincatsomekitchen.com/overnight-oats

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Spodná vrstva:
za hrsť  (jahody, maliny)
Vločky:
7 PL
1 PL
1 PL
1 PL
10 PL
 tekuté (agáve, javorový sirup)
Posýpka:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na dno pohára dajte ovocie.

  2. 2

    Zmiešajte všetky suroviny na vločky, dobre premiešajte a navrstvite na ovocie. Pohárik uzavrite, dajte do chladničky a nechajte cez noc odležať.

  3. 3

    Pred jedením poukladajte navrch posýpku.

Diskusia k receptu

zahra
Vela ludi si mysli, ze ak si rano nedaju vajicka, slaninu alebo parky, zomru. Ja ranajkujem to.co ty, tak rozumiem.Navykov sa tazko zrieka, s tym nic nenarobis.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha