Kaša z quinoových vločiek s tekvicovými semienkami a kivi
mesačník Varecha, dnes 06:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
Vločky z quinoy majú zaujímavú orieškovú chuť, a tak sme ich podporili mletými orieškami a tekvicovými semienkami. Aby nám kaša chutila ešte viac, Zobraziť celý popisVločky z quinoy majú zaujímavú orieškovú chuť, a tak sme ich podporili mletými orieškami a tekvicovými semienkami. Aby nám kaša chutila ešte viac, zjemnili sme ju lyžicou hustého jogurtu, osladili medom a doplnili šťavnatým kivi.
porcie
príprava
Postup
-
1
Vo väčšej uzatvárateľnej nádobe zmiešame quinoové vločky, mleté lieskovce a polovicu jemne nasekaných tekvicových semienok so štipkou soli.
- 2
Zmes zalejeme mliekom a dôkladne premiešame. Dochutíme niekoľkými kvapkami medu.
- 3
Nádobu uzavrieme, uložíme do chladničky a necháme napučať, najlepšie cez noc.
- 4
Kašu rozdelíme do misiek, doplníme jogurtom, olúpaným kivi a zvyšnými tekvicovými semienkami.
Tiež raňajková kaša:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu