Ostrý steak z tuniaka
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 24. júla 2012
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 24. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájané tuniakove steaky osolíme a okoreníme kajenským korením a jemne pokvapkáme olejom. Necháme 10 minút odležať. Medzitým zo špenátových listov, frisé šalátu, sušených paradajok, artičok a olivového oleja pripravíme šalát.
- 2
V miske z jogurtu, limetkovej šťavy, farebného korenia, soli a dijonskej horčice pripravíme dip.
- 3
Na rozpálenom grile sprudka opečieme steaky z tuniaka tak, aby zostali v strede ružové – približne dve minúty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu