Ostrý steak z tuniaka

Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 24. júla 2012 20:27
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Ostrý steak z tuniakaFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
5 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Nakrájané tuniakove steaky osolíme a okoreníme kajenským korením a jemne pokvapkáme olejom. Necháme 10 minút odležať. Medzitým zo špenátových listov, frisé šalátu, sušených paradajok, artičok a olivového oleja pripravíme šalát.

  2. 2

    V miske z jogurtu, limetkovej šťavy, farebného korenia, soli a dijonskej horčice pripravíme dip.

  3. 3

    Na rozpálenom grile sprudka opečieme steaky z tuniaka tak, aby zostali v strede ružové – približne dve minúty.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist