Ostrokyslá polievka
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. januára 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 5. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrnca s vodou dáme najemno nakrájanú mrkvu, čierne huby, ktoré sme predtým namáčali vo vode, zázvor a čili papričku nakrájanú najemno.
- 2
Pridáme bujón, sójovú omáčku, ryžový ocot, kuracie mäso nakrájané na malé kocky, dobre premiešane a varíme päť minút.
- 3
Pridáme rozmiešané vajce a zahustíme solamylom. Podľa potreby pridáme sójovú omáčku, ocot alebo čili. Môžeme pridať na kocky nakrájané tofu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Rozhodne nestihne, cely rc vč. fotky rozhodne k uvareni neláká.
Možno sa použilo už dopredu uvarené mäsko 😊
Tiež nerozumiem receptu ale je piatok takže romumieť ani nemusím haha