Opitý zajac

gittka - fotkagittka, 15. marca 2010

opitý je z piva,ale jedáci budú určite milo prekvapení

4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
0,5 l
1 KL
1 KL
2 hlavičky
15 plátkov
1 kg
5 plátkov
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    zajaca rozporcujeme a uložíme na vymastený pekač.pozakrývame ho anglickou slaninou.z piva,soli,rasce a roztlačeného cesnaku spravíme marinádu,ktorú vylejeme na zajka.prikryjeme a dáme piect na 70min.odokryjeme dopečieme do ružova.

  2. 2

    príloha:uvaríme zemiaky,scedíme vodu a popučíme.slaninu pokrájame a vyškvaríme.pridáme cibulu.opražíme do sklovita a pridáme zemiaky.

  3. 3

    dobrú chut!!!

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
zajac je domaci a pre sovku62:možno by si ani nevedela čo papkáš,iba ak podla kostičiek
Anica, keď zajac tak je poľný. Ten domáci sa volá králik. Ja určite nezoženiem ani jedno ani druhé, ale myslím si, že ak oderiem kura z kože, bude to tiež dobré.

Ďalšie recepty: