Foto: evani
Tento recept som objavila na albert.cz. Toto opičie maslo vydrží v chladničke aj 5 týždňov (u nás teda nie :D ), takže je super, Zobraziť celý popisTento recept som objavila na albert.cz. Toto opičie maslo vydrží v chladničke aj 5 týždňov (u nás teda nie :D ), takže je super, keď dostanete chuť na sladké a nič iné nie je po ruke :) Avšak nemožno tvrdiť, že by bol nejaký zdravý vzhľadom na obsah cukru, ale raz za čas si môžeme dopriať :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Olúpeme banány, nakrájame na hrubšie kolieska a vložíme do hlbšieho hrnca.
- 2
Pridáme ďalšie suroviny a privedieme k varu za stáleho miešania na miernom ohni.
- 3
Banány sa postupne rozvaria a vznikne hmota pripomínajúca džem.
- 4
Zmesou naplníme sterilizované poháre a vychladíme. Skladujeme v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Obávam sa, že tvoje maslo by ani u nás tak dlho nevydržalo :-)