Opečené kráľovské hrebenatky s mladou mrkvou
			   Richard Danis
šéfkuchár reštaurácie UFO watch.taste.groove v Bratislave, 23. septembra 2009
		   
		   šéfkuchár reštaurácie UFO watch.taste.groove v Bratislave, 23. septembra 2009

Foto: Pravda, Ivan Majerský
Recept na netradičné slávnostné predjedlo pre vás pripravil Richard Danis, šéfkuchár reštaurácie UFO watch.taste.groove. na Novom moste v Bratislave.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Očistenú mrkvu povaríme vo vode, vyberieme. Do mrkvovej šťavy pridáme pomarančovú šťavu, glukózový sirup a redukujeme. Do vzniknutej omáčky vložíme mrkvu, a necháme ju glazovať.
- 2
 Hrebenatky osolíme, okoreníme, obalíme v kakaovom masle a opečieme na rozpálenom grile alebo panvici do zlata.
- 3
 Hotové hrebenatky podávame s glazovanou baby mrkvou, kumkvátmi, ochutíme sladovkovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu