Omeleta s orechovou plnkou
Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 18. októbra 2010
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 18. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Vajcia jemne osolíme, dobre rozmiešame a nalejeme na panvicu s rozohriatym olejom. Omeletu opečieme z obidvoch strán doružova. Teplú potrieme orechovou plnkou.
- 2
Plnka: pomleté vlašské orechy, cukor povaríme v mlieku asi 3 minúty. Do vychladnutej zmesi primiešame žĺtky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Milá huta - lepšie sú aj nanič palacinky, ako žiadne?