Omeleta s hubami

satin2 - fotkasatin2, 18. augusta 2010
20-30 minút
príprava

Suroviny

250 g
1
120 g
2-6
podla potreb.
trochu
na obalenie
trochu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z mlieka,vajec,soli a múky vymiešame husté cesto,ktoré zriedime postupným pridávaním mlieka. Na vymasťenéj panvici pripravíme omelety.Huby udusíme s rascou, pridáme lososa a nadrobno posekáme.Zmes zabalíme do omeliet obalíme múkou,vajíčkom a strúhankou.Vvypražíme ma oleji. Ppodávame so šalátom alebo uhorkou.......

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
ja mám tiež nadusený plný hrniec a chystám sa na praženicu, ale mám ich tak veľa, že aj tvoje omelety by som mohla skúsiť, vyzerá to lákavo :-)
@satin pri recepte na langoše si napísal že :"a čo sa tíka hríbov ja už len zaváram.....sladkokyslí nálev(deko),cibuľa , čili,dekorácia a červený melon na kocky.....chce to potom len čerstvý chleba s domácou masťou........ " aký melón??? a kam ho dávaš??? do pohárov k hríbom? alebo som nechápavá? alebo to je nejaký nový recept? ja tiež už len zaváram na sladkokyslo ako hríbový šalát :-)
@evusik....norm álne do pohára dávam bobkový list,cibuľu mrkvu,
zeler, čili,červený melon pokrájaný na kocky a hríby predvarené v
slanéj vode 10 min.Okrem bobkového listu to takto vrsvim do pohára.
Prísady,cibuľa,melon,hríby a zase to isté až po vrch pohára.Sterilizujem pri 80 ke cca20 min
@evusik-tak to ti verím...nálev sprav podľa návodu na deke aj s cukrom.
Najlepšie sú malé cibuľky,ktoré prevar vo vode po hríboch cca2-3min.....
aby sa dobre šúpali.........a melonom nešetri......

Pridaj komentár k receptu: