Oheň

Autor receptu: pikica

Činske jedlo ,trochu upravene na naše pomery ale veeeeelmi dobre :-)

Postup

  1. Bravčové stehno nakrajame na tenke rezance,na panvici rozpálime olej a dodáme tam mäso.Keď sa opečie do biela,osolíme ho a okoreníme,podlejeme troškou vody a nechame podusiť.Keď je mäso mäkke,vyberieme ho a necháme niekde v teple.
  2. Na výpeku z mäsa opečieme šunkovú salám ,ktorú sme vopred nakrájali na rezance.Pokiaľ sa salám opečie,nakrájame pór na kolieska.Opečenú salám vyberieme,vložíme späť mäso,pridame kečup,pretlačený cesnak,sójovú omáčku,chilli omáčku/podľa chuti/ a necháme všetko spolu podusiť pár minút.Nakoniec vložíme opečenú salám a pokrájany pór.Všetko dobre premiešame a necháme postáť,aby sa všetky chute spojili.Podávame s ryžou,alebo hranolkami.
  3. Toto jedlo sa vola oheň,nakoľko je v ňom chilli omáčka.Ja som ho už robila aj bez chilli a je to tiež veľmi dobré.Jednoducho MŇAM.-)