Nugetky v kukuričných vločkách
			   Vladimír Morochovič
nezávislý šéfkuchár, 12. apríla 2015
		   
		   nezávislý šéfkuchár, 12. apríla 2015

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Morčacie mäso nakrájame na nugetky – hrubé kúsky. Osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke, do ktorej sme nadrobno namrvili rukou kukuričné lupienky. 
- 2
Vyprážame dozlatista. Podávame s varenou dlhozrnnou ryžou a hranolčekmi mrkvy a cukety. Dip pripravíme tak, že brusnicový džem vymiešame s vytlačenou citrónovou šťavou. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu