Nočná pizza fotorecept

sev111 - fotkasev111, 27. februára 2018
Nočná pizza (fotorecept)
Foto: sev111

Náš obľúbený recept na chutnú a dobrú pizzu....

Suroviny

1 kg
1 kocka
500 ml
2 PL
1,5 ČL
1 ČL
Obloha (čo dom dal alebo kto má čo rád):
Ja som dala:
 (alebp kečup)
 (ja ju strúham kvôli detičkám, lepšie sa im je)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    ja vždy večer vypracujem za surovín cesto aby odležalo v chladničke do druhého dňa zabaliť do sáčku rozdeliť na 6 bochníkov

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    ráno cesto vybrané s chladničky krásne v noci pracovalo

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    takto krásne prebublinkuje počas noci

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    cesto rozvaľkať ja potieram najprv olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom, potom paradajková pasta (kečup, pretlak, ...) a ukladáme čo máme radi alebo čo chladnička dala. Takto občas dávaj aj mäsko na šťave či varené ..... fantázii sa medze nekladú a hlavne v lete čerstvé suroviny je TOP pečiem vždy na papieri na pečenie

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    piecť v pred hriatej rúre na 250 °C do zlata

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    želám všetkým dobrú chuť

    Nočná pizza (fotorecept) - obrázok 6
Recept je zaradený do kategórií:
Pizza, Talianska kuchyňa, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu

salas
Parádna,koľko dní môže by´t cesto v chladničke?
1x sev111
sev111
@Salas (28.2.2018 06:54)

recept mám originál s pizzerky ony cesto vždy večerné minú na druhý deň, ja tiež zarobím len toľko čo miniem treba vyskúšať či vydrží aj druhý deň a či náhodou už nebude pre kysnuté cesto, nakoľko ako vidíte cesto od večera do rána mnohonásobne narastie a krásne prebublinkuje...
takýmto spôsobom robím aj koláč večer spravím naplním a ráno dávam piecť tiež kysne v noci v chladničke...
katka78
@Salas (28.2.2018 06:54) na pomalé kynutie v chlade sa mi osvedčilo aspoň 12h, ideálnejšie 24h. Dá sa aj 48h, ale ja osobne by som už dlhšie nenechávala.
buchtabuchta
Veľmi pekné a šikovné s tým nočným kysnutím. Keď si urobím za dva plechy, tak vykysnem aj ja, a nielen v noci. Ukladám, upečiem.
1x aroooo
aroooo
@2010 (28.2.2018 11:20)

@2010 súhlas, aj ja neznášam takú kukuricu , ináč rcp sa mi páči
sev111
@2010 (28.2.2018 11:20)

nerozumiem kde je tu písané kukurica konzerva? je tu niekto jasnovidec? a hlavne ked si niekto niečo pečie dáva si veci ktoré má rád..... pekný deň želám
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
@Sev111 (28.2.2018 09:18)

Tie koláče keď dávaš večer do chladničky natrieš povrch tukom alebo ich natrieš až pred pečením druhý deň ?
sev111
@Dr (28.2.2018 15:05)

nie, až pred pečením ak je tak v recepte, ospravedlňujem sa za neskoršiu odpoveď