Foto: sev111
Náš obľúbený recept na chutnú a dobrú pizzu....
Suroviny
1 kg |
|
1 kocka |
|
500 ml |
|
2 PL |
|
1,5 ČL |
|
1 ČL |
|
Obloha (čo dom dal alebo kto má čo rád): | |
Ja som dala: | |
(alebp kečup) |
|
(ja ju strúham kvôli detičkám, lepšie sa im je) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
ja vždy večer vypracujem za surovín cesto aby odležalo v chladničke do druhého dňa zabaliť do sáčku rozdeliť na 6 bochníkov
-
2
ráno cesto vybrané s chladničky krásne v noci pracovalo
-
3
takto krásne prebublinkuje počas noci
-
4
cesto rozvaľkať ja potieram najprv olejom zmiešaným s pretlačeným cesnakom, potom paradajková pasta (kečup, pretlak, ...) a ukladáme čo máme radi alebo čo chladnička dala. Takto občas dávaj aj mäsko na šťave či varené ..... fantázii sa medze nekladú a hlavne v lete čerstvé suroviny je TOP pečiem vždy na papieri na pečenie
-
5
piecť v pred hriatej rúre na 250 °C do zlata
-
6
želám všetkým dobrú chuť
ďakujem je fakt úžasná
ak ostane môžete aj v noci vyjedať :-D
ďakujem Vám :-D
recept mám originál s pizzerky ony cesto vždy večerné minú na druhý deň, ja tiež zarobím len toľko čo miniem treba vyskúšať či vydrží aj druhý deň a či náhodou už nebude pre kysnuté cesto, nakoľko ako vidíte cesto od večera do rána mnohonásobne narastie a krásne prebublinkuje...
takýmto spôsobom robím aj koláč večer spravím naplním a ráno dávam piecť tiež kysne v noci v chladničke...
@2010 súhlas, aj ja neznášam takú kukuricu , ináč rcp sa mi páči
ďakujem za skúsenosť :-D
:-D
nerozumiem kde je tu písané kukurica konzerva? je tu niekto jasnovidec? a hlavne ked si niekto niečo pečie dáva si veci ktoré má rád..... pekný deň želám
no vidis,bolo ti to treba.
Tie koláče keď dávaš večer do chladničky natrieš povrch tukom alebo ich natrieš až pred pečením druhý deň ?
nie, až pred pečením ak je tak v recepte, ospravedlňujem sa za neskoršiu odpoveď