Nitrianske kapustové šiflíky fotorecept
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku, 30. januára 2014
sous chef reštaurácie Vinum Galéria Bozen v Pezinku, 30. januára 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesto pripravíme z múky, vody, soli a vajca. Všetko v mise zmiešame do tuhého cesta, vyvaľkáme ho natenko a nakrájame nafliiačky. Uvaríme ich v slanej vode.- 2
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme kapustu a spolu restujeme.- 3
Šiflíky zmiešame s kapustou a podávame s údeninou alebo s opečenou kotletou z bravčového karé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ak tam je šunka / salám, alebo slanina - prečo nie je v recepte?