Suroviny
na srnčí chrbát rozmerov 30X11 cm: | |
180 g |
|
1 a 1/2 (alebo podľa potreby) |
|
200 ml |
|
190 g |
|
podľa chuti |
|
1/2 balíčku |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Srnčí chrbát si vyložíme alobalom (stačí len po dlhších stranách, nemusíme aj po tých malých).
- 2
Šľahačku ušľaháme a pridáme kyslú smotanu, cukor a nakoniec (podľa návodu na obale) spracovaný stužovač. Banány prekrojíme vodorovne na polovicu a potom ešte polovice vodorovne.
- 3
Na dno chrbátu dáme slabšiu vrstvu krému, potom sušienky, opäť krém, banány, krém, sušienky, krém, sušienky.
- 4
Dáme do chladničky a na druhý deň prehodíme na tácku a posypeme alebo ozdobíme čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu