Nepečený ,,srnčí˝ zákusok

forneta - fotkaforneta, 11. februára 2010

Suroviny

na srnčí chrbát rozmerov 30X11 cm:
180 g
1 a 1/2 (alebo podľa potreby)
200 ml
190 g
podľa chuti
1/2  balíčku
 podľa chuti

Postup

  1. 1

    Srnčí chrbát si vyložíme alobalom (stačí len po dlhších stranách, nemusíme aj po tých malých).

  2. 2

    Šľahačku ušľaháme a pridáme kyslú smotanu, cukor a nakoniec (podľa návodu na obale) spracovaný stužovač. Banány prekrojíme vodorovne na polovicu a potom ešte polovice vodorovne.

  3. 3

    Na dno chrbátu dáme slabšiu vrstvu krému, potom sušienky, opäť krém, banány, krém, sušienky, krém, sušienky.

  4. 4

    Dáme do chladničky a na druhý deň prehodíme na tácku a posypeme alebo ozdobíme čokoládou.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha