Nepečený cheesecake
Nepečený cheesecake

Nepečený Oreo cheesecake

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 6. marca 2022

Suroviny

26 ks (celé)
100 g
200 g kvalitná
350 ml
250 g
150 g (Philadelphia)
100 g
Ganache:
200 g kvalitná
100 ml




Postup

  1. 1

    V sekáčiku zomelieme celé keksíky, pridáme roztopené maslo a dobre zmiešame. Hmotu uťapkáme do formy, ktorej dno sme obložili papierom na pečenie. (Recept je na formu s priemerom 22 cm, ale už som ho pripravovala aj v 24 cm). Dáme do chladničky stuhnúť kým budeme pripravovať plnku.

  2. 2

    Bielu čokoládu roztopíme nad parou a necháme trochu vychladnúť. Mascarpone vymiešame s krémovým syrom a práškovým cukrom. K tomu pridáme roztopenú čokoládu a dobre spolu ešte raz vymiešame. V osobitne miske vyšľaháme smotanu na šľahanie (môžte pridať Smetafix) a následne ju zľahka vmiešame k prvej hmote. Rovnomerne nanesieme na korpus a vrátime do chladničky, kým pripravíme ganache.

  3. 3

    Ganache: Na miernom ohni zohrejeme smotanu, do nej nalámeme čokoládu a necháme rozpustiť. Nie celkom horúce nalejeme na plnku a necháme v chlade pár hodín (najlepšie cez noc).

  4. 4

    Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom

Diskusia k receptu

kucharka
Jejdanečky… tal toto vyzerá celkom jednoducho. Deti majú radi Oreo, určite by som ich potešila…




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia