Keďže pravý cheesecake sa pripravuje s použitím iných surovín, ako tých, čo sú uvedené v tomto recepte, je tento nepečený čučoriedkový ,,cheesecake,, len takým Zobraziť celý popisKeďže pravý cheesecake sa pripravuje s použitím iných surovín, ako tých, čo sú uvedené v tomto recepte, je tento nepečený čučoriedkový ,,cheesecake,, len takým á la cheesecek- om :)
príprava
Suroviny
| Korpus: | |
| 2 bal. alebo aj iné |
|
| 200 g |
|
| Plnka 1 (tvarohová): | |
| 500 g |
|
| 170 g alebo biely jogurt |
|
| 250 ml |
|
| 1 bal. |
|
| 1 bal. |
|
| 3 PL |
|
| Plnka 2 (čučoriedková): | |
| 400 g |
|
| 300 ml |
|
| 2-3 PL |
|
| 2-3 PL |
|
Postup
-
1
Sušienky si rozdrvíme a poriadne zmiešame s rozpusteným maslom. Následne zmes utľapkáme na dno tortovej formy a dáme schladiť do chladničky.
- 2
Najskôr som si pripravila Plnku 2. Vodu zmiešame so Zlatým klasom a necháme rozpustiť. Následne pridáme čučoriedky a práškový cukor. Zmes varíme do zhustnutia. Necháme vychladnúť.
- 3
Plnka 1. Tvaroh zmiešame s bielym jogurtom, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom. Smotanu na šľahanie vyšľaháme so Smeta-fixom a pridáme k tvarohu. (Ja som si časť šľahačky nechala aj na ozdobu :)
- 4
Na sušienky nanesieme tvarohovú plnku a naňu nanesieme čučoriedkovú plnku. Vrch môžeme ozdobiť podľa vlastnej fantázie. Dáme stuhnúť do chladničky aspoň na dve hodiny, najlepšie cez noc. Dobrú chuť ! :)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu