Foto: ancicka
Jednoduchý a ľahký dezert.
16
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravím si suroviny,
-
2
V 1 l džusu, krémového prášku a podľa chutí môžme pridať cukor, aby plnka nebola kyslá, uvaríme puding.
-
3
Do uvareného, ešte horúceho pridáme maslo a miešame, kým sa nevstrebe do pudingu.
-
4
Tortovú formu štvorcovu, alebo menší plech vyložím alobalom a naň poukladám Marínu keks a nalejem puding. Puding si rozdelím tak, aby mi rovnomerne vyšli 3 vrstvy.
-
5
na to tmavé sušienky India n a opakujeme tak, že máme 4 vrstvy keksov. Necháme v chlade stuhnúť.
-
6
Na vrch vyšľaháme podľa návodu šľahačku, pokrájame a ozdobíme.
-
7
Ozdobiť si môže každy podľa ľubovôle.
-
8
Dobrú chuť!
Diskusia k receptu