nepečene sladučke fajnučke a myslím si že aj veľmi pekne:)......vrelo odporúčam hoci som sa bála že mi spadne ale nakoniec bolo všetko dobre a Zobraziť celý popisnepečene sladučke fajnučke a myslím si že aj veľmi pekne:)......vrelo odporúčam hoci som sa bála že mi spadne ale nakoniec bolo všetko dobre a vyšiel skvelo:)........
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| Kokosový krém: | |
| 175 ml |
|
| 1 bal. |
|
| 75 g |
|
| 150 g |
|
| 200 g |
|
| 75 g |
|
| Rezy: | |
| 4 ks 16x35cm |
|
| 150 g |
|
| 120 g |
|
| 100 ml |
|
| Poleva: | |
| 100 g |
|
| 30 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Mlieko s vanilínovým a kryštálovým cukrom uvaríme. Do horúcej masy pridáme kokos, premiešame, ale už nevaríme. Necháme vychladnúť.
-
2
Zmäknuté maslo s práškovým cukrom vymiešame dopenista
-
3
postupne doň pridáme kokosovú zmes.
-
4
Jednu oblátku natrieme džemom a zakryjeme druhou. Na druhú oblátku natrieme polovicu krému.
-
5
Na druhú oblátku natrieme polovicu krému.
-
6
Piškóty namočíme v sirupe a hneď ukladáme na krém.
-
7
Natrieme zvyšným krémom, prikryjeme dvoma oblátkami spojenými džemom. Rezy zaťažíme a odložíme na 2 až 3 hodiny na chladné miesto.
-
8
Polámanú čokoládu rozpustíme spolu s tukom v horúcom vodnom kúpeli a vymiešame dohladka. Vrchnú oblátku polejeme polevou a necháme stuhnúť. Nakrájame a ozdobíme. Takto vyzrá z vnutra:))









Toto je ukážkové, krásne zvolené zdobenie, podľa mňa také nežne-rozprávkové. Blahoželám.
sikovne si sa zadomacnila v kuchyni co velmi ocenujem.