Roládu robievame hlavne na Vianoce, ale myslím, že je použiteľná vždy :)
25
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
vyjička šľaháme vo vodnom kúpeli a pridávame ceru, vyšľaháme do peny a pridáme kakao. Odstavíme z vodného kúpeľa.
- 2
nasekáme orechy, cukríky (najlepšie sú obalene v cukre), polámeme oplátky alebo napolitanky
- 3
všetko zmiešame dokopy a vylejeme na kokosom vysypaný papier na pečenie, alebo do srnčieho chrbta. Vytvarujeme dlaňami roládu a dáme na 24 hod do chladničky. Po stuhnutí nakrájame na menšie roládky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu