Nepečená ríbezľová torta

forneta - fotkaforneta, 24. januára 2010

hhmmmm... dala by som sii... nieje to vobec nic tazkee... len si na tom wy a wasa rodina pochutie...

6-8
porcií

Suroviny

2  balenia
500 g
500 g
125 g
1  balenie
200 ml
250 g
50 g
125 g
80 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Keksy a maslo spolu rozmixujeme v kuchynskom robote a zmes natlačíme na dno tortovej formy a urobíme aj nízke okraje.

  2. 2

    Želatínu necháme napučať v džúse. V mise si dobre rozmiešame metličkou tvaroh, jogurt a oba cukry. Už napučanú želatínu v džúse zohrejeme (NESMIEME VARIŤ!!!) a pridáme ju ku tvarohovej zmesi. Necháme stáť, kým nezačne hustnúť.

  3. 3

    Ovocie očistíme a umyjeme. Pridáme to tvarohovo-želatínovej zmesi a túto zmes nalejeme na keksový korpus.

  4. 4

    Dáme do chladničky na cca. 4 hodiny.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: