Nepečená ríbezľová torta

Autor receptu: forneta

hhmmmm... dala by som sii... nieje to vobec nic tazkee... len si na tom wy a wasa rodina pochutie...

6-8
porcií

Postup

  1. Keksy a maslo spolu rozmixujeme v kuchynskom robote a zmes natlačíme na dno tortovej formy a urobíme aj nízke okraje.
  2. Želatínu necháme napučať v džúse. V mise si dobre rozmiešame metličkou tvaroh, jogurt a oba cukry. Už napučanú želatínu v džúse zohrejeme (NESMIEME VARIŤ!!!) a pridáme ju ku tvarohovej zmesi. Necháme stáť, kým nezačne hustnúť.
  3. Ovocie očistíme a umyjeme. Pridáme to tvarohovo-želatínovej zmesi a túto zmes nalejeme na keksový korpus.
  4. Dáme do chladničky na cca. 4 hodiny.