Foto: veronnna
Recept som našla na vegánskej DIY kuchárke, kam ho pridala Veronika Pokorná.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej vody vsypeme kuskus, kokos, vanilku a cukor a varíme približne 10 minút na hustú kašu. (V pôvodnom recepte sa ešte pridávalo kakao, ja som ho vynechala)
- 2
Hmotu rozotrieme do tortovej formy.
- 3
Necháme ju vychladnúť, po vychladnutí na vrch poukladáme ríbezle (alebo iné ovocie) a zalejeme vanilkovým pudingom (ja som ho robila z 1/2 litra vanilkového sójového mlieka)
- 4
Necháme všetko pekne stuhnúť.
- 5
Prajem dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@andiss
Ďakujem pekne :-)
@elen1
Ďakujem :-) Zaručene si ho obľúbite aj na sladko :-)
@elixir Vďaka :)