Nátierka zo sterilizovanej kapusty

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 6. augusta 2010

Zaujímavé a chutné využitie sterilizovanej kapusty.

15 minút
príprava

Suroviny

1 pohár (7dcl)
4 ks
20 dkg
1 ks
1 pohár
1 lyžička




Postup

  1. 1

    Kapustu scedíme a pokrájame na drobnejšie kúsky, pridáme vajcia pokrájané na drobno, salámu pokrájanú na tenké pásiky, celé nátierkové maslo, majolku. horčicu a dobre zamiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s tmavým pečivom. Môžeme použiť aj majolku light alebo tatarskú omáčku.

Diskusia k receptu

helca103
nátierky robím často ale takúto verziu som veru ešte nečítala nikde.... určite vyskúšam kapustu máme radi...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia