Foto: vladokk
Recept som uvidel v 15 minútovom kuchárovi a zaujal ma. Keďže som si ho nezapísal, pripravoval som ho podľa seba...
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maslo (mohlo by byť aj GHEE) rozpustíme na panvici a osmažíme v ňom nadrobno nakrájanú cibuľku. Pokiaľ sa cibuľka smaží, umyjeme si kuracie pečene a osušíme ich. Pečene môžeme aj prekrojiť. Do rozpáleného masla s mierne osmaženou cibuľkou pridáme pečene, cca tri minúty, pokiaľ nie sú belavé. Zmes odstavíme a pridáme žĺtok, korenie, soľ a domácu vegetu. Takto premiešanú zmes rozmixujeme, pred tým poprípade dochutíme podľa seba, ručným mixerom (ručný mixer by mal zvládať mixovanie horúcich pokrmov, inak musíme počkať, pokiaľ zmes trochu nevychladne). Po dôkladnom rozmixovaní plníme do malých fliaš. Pri rýchlej spotrebe zmes nesterilizujeme, pokiaľ nátierku chceme skladovať, sterilizujeme ju pri 100 stupňoch cca 10 - 15minút... Mám rád pečeňovú nátierku, ale toto bola aj bude pre mňa delikatesa... Dobrú chuť.
bez urážky (: pre mňa je to delikatesa
dopíš do surovín ešte cibuľu, chýba mi tam. dakujem :-)
dikes samozrejme
no to sú típkovia , ktorý to robia cielene a bavia sa na tom ;) tak im treba ...
presne tak pane v dokonalosti je krása
chicken liver, csirkemáj, kokido hepato, kycklinglever a najviac sa vyrába v číne 雞肝
celé maslo celú cibuľu a koľko chceš toľko dáš vyskúšaj uvidíš keď sa ti nebude pozdávať daj menej ( ja sa nedržím presného receptu ) primieřene ;)
máte to po svojom pán kremnický ďakujem za upozornenie a prepáčte ...
Veľmi pekne ďakujem radšej to mením podľa požiadaviek ;)