Nátierka s bryndze s údenou príchuťou

elysa - fotkaelysa, 30. októbra 2013
Nátierka s bryndze s údenou príchuťou
Foto: elysa

Moji synovia konečne prišli na to, že nátierky sú chutné... A tak miešam ich obľúbené chute dokopy...

10 minút
príprava

Suroviny

125 g
125 g
50 g
1/4 ČL
1 ks
1 ČL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo, bryndzu, postrúhaný syr, cibuľku pokrájanú na jemno, mletú papriku, horčicu a kyslú smotanu spolu dobre vymiešame a odložíme do chladu. Solíme podľa chuti. Natierame na čerstvý chlieb, alebo pečivo.

    Nátierka s bryndze s údenou príchuťou - obrázok 1

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
tiež je pre mňa záhadou ako údili bryndzu ...... skôr ma napadlo že ju zle skladovali: pri údenom mäse a nasmradla im.

Nátierky, pomazánky sú vďačné najmä deťom na desiate alebo olovrant: zdravé veci ktoré deti neľúbia sa zmiešajú s tými ktoré ľúbia a spokojní sú všetci: mama, deti a aj chladnička.
@izabella929 veru všetky nátierky sú fajné... @mariamka ja tú surovú cibuľu až tak nemusím, @mb @gianni môj muž tiež veľmi neuznáva "novoty" a údené syry mu nechutia... @hubata presne si to trafila-dobré s nedobrým pokope, som rada, že konečne nátierkam prišli na chuť... @ivav ja som kúpila v kauflande, @ola111 tiež padla mi do oka, inak bryndzu už kupujem od jedného pána, ktorý ju vyrába, tá je neuveriteľne dobrá... a priznávam- bryndzové halušky mi nechutia... ale pomazánky, alebo čistá bryndza na čerstvom chlebe- to je dobrota...
používateľ nemá avatar
mb
@elysa ja milujem udene syry. aj bryndzu, ale ta udena co ponukaju v beznom obchode ma veru neoslovila. to skor udeny tvaroh :)
používajú sa aditíva typu UNISMOKE od výrobcu Barentz Dealer odvážne tvrdí v letáku že je to náhrada za dym... je to hnusná čierna voda, nič tak odporné som v živote neochutnal :/ čiže len ďalšie éčka na spestrenie jedálneho lístku :(
Elysa,ďalší z Tvojich skvostných receptov, experimentoval som s cibuľkou,musím priznať, že menej je niekedy viac:),musím ešte vyskúšať šalotku

Pridaj komentár k receptu: