Nátierka s bôčikom

tlustoch - fotkatlustoch, 27. mája 2011

Tento recept je od dobrého priatela.

40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg prerastený
1 kg
1 kg
1 kg
5-6 strúčikov -strúčky
pol sáčka




Postup

  1. 1

    Bôčik upečieme do červena.

  2. 2

    Spolu zomelieme bôčik,cibulu,červenú papriku,cesnak a rajčiny. Túto zmes varíme pol hodiny, ešte vrelú pomazanku plníme do menších pohárov uzavreme poukladáme na plech dáme do rúry, sterilizujeme 20 min. pri 80 stupňoch celzia. Zakrijeme v bedničke a necháme vychladnuť. Používame na topinku, na mastný chleba a môžeme použiť na dochutenie prívarkov,omáčok atd.

Diskusia k receptu

ancicka
Tak takúto pomazanku robievam už roky.Lenže ja jú sterilizuem v hrnci.
janka0411
Sterilizovat v trube je somarina, natierka sa mi pokazila! !!
Najlepšie v hrnci! Nikdy ju už nebudem robiť!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia