Tento recept je od dobrého priatela.
40 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bôčik upečieme do červena.
- 2
Spolu zomelieme bôčik,cibulu,červenú papriku,cesnak a rajčiny. Túto zmes varíme pol hodiny, ešte vrelú pomazanku plníme do menších pohárov uzavreme poukladáme na plech dáme do rúry, sterilizujeme 20 min. pri 80 stupňoch celzia. Zakrijeme v bedničke a necháme vychladnuť. Používame na topinku, na mastný chleba a môžeme použiť na dochutenie prívarkov,omáčok atd.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Najlepšie v hrnci! Nikdy ju už nebudem robiť!