Foto: ketty3811
Viem,že to nieje originál kung-pao,ale my toto mäsko takto voláme.
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nachystáme si suroviny.
-
2
Mäso nakrajame na rezančeky,trochu osolíme,okoreníme a naložíme do pácu,pripraveného z vajíčok a solamylu,ktorý na chvíľu zalejeme troškou vody.
-
3
Necháme odležať,kľudne aj do druhého dňa.Načistíme si arašidy a pripravíme zálievku z vývaru,sojovej omáčky,vermutu,soli,cukru a glutasolu.
-
4
Na panvici si na troške oleja orestujeme mäso(oddeľujeme ho od seba,aby sa nezlepilo).
-
5
K orestovanému pridáme arašidy,trošku opečieme a pridáme chilli podľa chuti.
-
6
Zalejeme zálievkou a necháme dôjsť.
-
7
Podávame s ryžou a zeleninou.
Diskusia k receptu