Naše kung-pao (fotorecept)

Autor receptu: ketty3811

Viem,že to nieje originál kung-pao,ale my toto mäsko takto voláme.

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Nachystáme si suroviny.
  2. Mäso nakrajame na rezančeky,trochu osolíme,okoreníme a naložíme do pácu,pripraveného z vajíčok a solamylu,ktorý na chvíľu zalejeme troškou vody.
  3. Necháme odležať,kľudne aj do druhého dňa.Načistíme si arašidy a pripravíme zálievku z vývaru,sojovej omáčky,vermutu,soli,cukru a glutasolu.
  4. Na panvici si na troške oleja orestujeme mäso(oddeľujeme ho od seba,aby sa nezlepilo).
  5. K orestovanému pridáme arašidy,trošku opečieme a pridáme chilli podľa chuti.
  6. Zalejeme zálievkou a necháme dôjsť.
  7. Podávame s ryžou a zeleninou.