Bulgur mámený Marokom
Letné obdobie so sebou okrem čerstvých surovín spravidla prináša aj zmenu chuti, viac ako zapražené jedlá...
Berberská kuracinka
... ako som tak pobehoval po internete, lebo nie som odborník na Marockú kuchyňu (ešte pred...
Couscous - kuskus - príprava
Kuskus je vyrábaný z tvrdej pšenice ako krupica. Nazýva sa tiež africkým ľudovým jedlom, používa...
Harrisa - pálivá pasta
Máme radi pikantné jedlá a koreniace zmesi. Viem, že sa to vyrába aj vo veľkom...
Baranie mäso po alžírsky
Na oleji osmažíme na kocky nakrájané baranie mäso a nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme umyté nakrájané rajčiny,...
Kurča na africký spôsob
Olúpaný banán nakrájame na kolieska a osmažíme ho na oleji. Do výpeku dáme nakrájanú cibuľu, na kúsky nakrájané mäso,...