Foto: menet
Tieto nakladané prsia sú chutné a čím dlhšie sú naložené, tým budú jemnejšie. U nás kuracie prsia veľmi nejdú na odbyt, ale takto mám Zobraziť celý popisTieto nakladané prsia sú chutné a čím dlhšie sú naložené, tým budú jemnejšie. U nás kuracie prsia veľmi nejdú na odbyt, ale takto mám veľmi chutia.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia si nakrájame na kúsky. Do misky dáme vajička s kyslou smotanou. Množstvo podľa toho, koľko máme mäsa. Pridáme soľ a koreniny podľa chuti a všetko premiešame. Do marinády pridáme nakrájané mäso. Najlepšie je ho nechať v chladničke do druhého dňa.
- 2
Na panvice dáme olivový olej a do rozpáleného oleja dáme cibuľku. Ja ju prekrojím na polovicu a potom na kolieska. K cibuľke pridáme mäso a vysmažíme.
- 3
Ja som ako prílohu som urobila zemiakové pyré a zapečenú hlivu - recept som našla tu na vyreche. K hlive som pridala ešte brokolicu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu