Najlepšie zdravé (fitness) dolky

tatiana13 - fotkatatiana13, 15. marca 2015
Najlepšie zdravé  (fitness) dolky
Foto: tatiana13

Ahojte, tento "recept" som dostala od kamošky a som z neho nadšená, tak som sa ho rozhodla posunúť svetu, pretože si to určite zaslúži. Zobraziť celý popisAhojte, tento "recept" som dostala od kamošky a som z neho nadšená, tak som sa ho rozhodla posunúť svetu, pretože si to určite zaslúži. Dúfam, že sa bude páčiť tak ako mne, a prajem dobrú zdravú chuť ;)

2
porcie
20 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 dl
200 g
Čo k tomu:




Postup

  1. 1

    Áno to je všetko čo potrebujete. Zmiešajte si tieto 2 suroviny a nechajte tak 15 minút odstáť. Vločky sa vám nabodajú a potom je to treba len rozmixovať ponorným mixérom, a šup s tým na panvičku.

    Najlepšie zdravé  (fitness) dolky - obrázok 1
  2. 2

    Opečte si dolky z oboch strán a potrite si ich čímkoľvek čo vám chutí :) Ja si na ne dávam arašídové maslo s medom a banán k tomu. Je to bomba a k tréningu výborné raňajky. Dobrú chuť prajem

Diskusia k receptu

aandulka
môžu byť celkom fajn. Dietári sa ti určite poďakujú za rozšírenie jedálnička. Už aj to preposielam kamarátke.
tassiedevil
len na okraj...neviem, či to k vám ešte nedošlo, ale tu a v USA odborníci tvrdia, že sojové produkty ak sa užívajú vo väčšej miere, vyvolávajú u žien rakoviny prsníkov, nechcem strašiť... overte si to bližšie.... máš pravdu je to bomba, ale je tam hodne tuku a sacharidov....
tatiana13
@stanci11 presne tak alebo mandľovým, to je tiež dobré, ja som robila zo sójového práve podľa kamarátky vegánky.
@tassiedevil ano prišlo to aj sem, a je to jeden z dôvodov prečo kupujem len Bio sojové produkty, vzniká to nie zo sóje samotnej ale dusičnanov (ktoré sója vstrebáva viac ako iné potraviny).
evanaaa
No, o tej soji som niečo aj ja počula, ale inak by sa nemala jesť pri ťažkostiach so štítnou žľazou, čo je aj môj prípad, lebo obsahuje látku podobnú jej hormónom a tak by len zhoršovala stav ( možno aj tá látka je príčinou rakoviny). Ale recept sa mi pozdáva ako celkom jednoduchý, aj keď ho ja nevyskúšam, pravdepodobne.
svedka
Boze moj, , ved ked vam vadi sojove mlieko, da sa použiť kokosové, mandlove, ovsene, ruzove...a ucel to splni :)
merlinja
... najlepšie zdravé fitness dolky - no, ja teda neviem, ale keď k tomu zabijem arašidové maslo tak ....?