Mrkvovo - syrová nátierka

martinis - fotkamartinis, 25. novembra 2012
Mrkvovo - syrová nátierka
Foto: martinis

Nátierka zo strúhanej mrkvy, syra, cesnaku a kyslej smotany.

10 minút
príprava

Suroviny

120 g
50 g
1 ks
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Syr a očistenú mrkvu najemno postrúhame, dáme do misy.

  2. 2

    Smotanu vymiešame s dvoma pretlačenými strúčikmi cesnaku a soľou podľa chuti.

  3. 3

    Mrkvu a syr dobre vymiešame so smotanou a podávame na čerstvom pečive - napríklad na slnečnicovom chlebíku : http://varecha.pravda.sk/recepty/slnecnicovy-chlebik/33841-recept.html .

Diskusia k receptu

remcula
Mrkev je mou běžnou surovinou a jsem ráda za tip na pomazánku!!:-)
nonna
Si šikovný, určite chutné, ukladám do KK.
vierutt
Robievam podobnú, je vynikajúca - bez syra, len cesnak, mrkvu a smotanu (prípadne tofunézu). A obmena - strúhaný syr, cesnak, smotana (majonéza, jogurt)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia