Mrežovaný rezeň

rybarkuchar - fotkarybarkuchar, 21. februára 2012

Alebo ak chcete mrežovaný steak. Nejde o nič prevratné. Len taká malá finta. Dá sa vyčariť rôzna farebná kombinácia.

Suroviny

 rezne
 surové




Postup

  1. 1

    Nakrájame bravčové ( s kľudom použite aj iné mäso ) rezne zhruba na 1 až 1,5 cm a vytvoríme do nich hlboké zárezy v tvare mreže. Kto je zručnejší a rezbársky založený, môže sa vyšantiť. Rezne neklepeme !!!

    Mrežovaný rezeň - obrázok 1
  2. 2

    Pripravíme si hustú pastu z oleja, horčice, vajíčka, múky a korenín – nezabudnite na čili.

    Mrežovaný rezeň - obrázok 2
  3. 3

    Dobre vymiešame. Malo by to byť trochu hustejšie ako palacinkové cesto.

    Mrežovaný rezeň - obrázok 3
  4. 4

    Pastu vtrime do zárezov –rezne neobaľujeme, len vtrieme do zárezov. Podľa chuti sprudka opečieme, najprv z nezarezanej strany. Podávame s čímkoľvek.

    Mrežovaný rezeň - obrázok 4

Diskusia k receptu

afataga
dobry napad taka rychlovka, neboj ja na chilli isto nezabudnem :-)
marijanka712
krásný a fajnový receptík pekný fotopostup a už len to , že to robil muž môže to byť lahôdka a preto ukladám do kk
abdul
Páči sa mi to. Ukladám a vyskúšam.
cica2
jedlo vyzerá supér a aj ten tanier sa mi páči, orandžovú mám obľúbenú :-)
sona67
ukladám, isto je to mäsko fantastické




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia