Morčacie tajomstvo

miloss2 - fotkamiloss2, 16. júla 2012
Morčacie tajomstvo
Foto: miloss2

Je to TV recept,je to chutné a určite aj známe jedlo.

8
porcií
45 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

800 g
8 plátkov
4 ks
8 plátkov




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia nakrájame na rezne,jemne naklepeme,ja len roztlačím rukou,osolíme okoreníme bielym korením a nastrúhaným muškátovým orieškom.Prudko opečieme z oboch strán na oleji.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 1
  2. 2

    Uložíme na plech a potrieme horčicou.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 2
  3. 3

    Na každý rezeň dáme plátok šunky.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 3
  4. 4

    Z vajec si pripravíme volské oká,poukladáme na rezne spolu s broskyňami.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 4
  5. 5

    Preložíme plátkom syra.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 5
  6. 6

    Dáme zapiecť do rúry,podliate výpekom z rezňov a troškou vody.Prílohu nechám na vás.Dobrú chuť.

    Morčacie tajomstvo - obrázok 6

Diskusia k receptu

3sandra3
ej,,, super jedlo, veru dávno som ho nerobila... dík za pripomenutie... :-))
medulienka122
je to sýte jedlo, moji muži ho preto milujú, a ja tiež. Máš ho krásne nafotený, s rozumiteľným komentárom pre mladé gazdinky, ktoré to ešte nepoznajú
ursula4
robím podobne,ale namiesto vody podlejem šťavou z kompótu.Je to výborné
zola
pekný recept. Robievam podobný, ale bez volského oka. Dnes som skúsila podľa teba, ale namiesto broskyne som dala nastrúhanú kyslú uhorku, to sa mi viac hodilo k tej vaječnej omelete




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia