Komerčný recept
Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu
basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 plátky |
|
150 g |
|
|
|
5 dcl |
|
1 kocka |
|
400 g |
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.
- 2
Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.
- 3
Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom a ozdobíme pažítkou.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre