Morčacie rolky s ryžou

podravka - fotkapodravka, 23. mája 2016
Morčacie rolky s ryžou
Foto: podravka

Komerčný recept
Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!

4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

4 plátky
150 g
5 dcl
1 kocka
400 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.

  2. 2

    Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.

  3. 3

    Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom a ozdobíme pažítkou.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: