Komerčný recept
Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu
basmati ryže, o prevoňanú Zobraziť celý popisKomerčný recept
Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu
basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!
porcie
príprava
Postup
-
1
Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.
- 2
Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.
- 3
Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom a ozdobíme pažítkou.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Diskusia k receptu