Morčacie prsia plnené jablkami a syrom fotorecept
Celkom jednoduché jedlo, nevyžaduje dlhú prípravu...pokiaľ sa piekli prsia , urobila som si aj prílohu..veľmi chutné, diétne a ľahké jedlo..
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Pripravila som si suroviny...jablko bol dosť veľké, pokojne stačí iba jedno..   
- 
                                                    2
                                                    pripravila som si najprv plnku...jablká som ošúpala a pokrájala na väčšie kocky..syr som strúhala na veľkých očkách..pridala som vajce..bála som sa, že sa plnka nespojí dostatočne syrom, tak som poistila plnku vajcom..pridala som mleté korenie a všetko som zmiešala..   
- 
                                                    3
                                                    pokiaľ sa v plnke chute skamarátili...vyklepala som si prsia..   
- 
                                                    4
                                                    mäso som osolila, okorenila, uložila som plnku a spojila som mäso špajdlami..   
- 
                                                    5
                                                    na panvicu som dala roztopiť masť, opiekla som mäso zo všetkých strán..tu sa ukáže, kde je potrebné ešte poistiť otvor..   
- 
                                                    6
                                                    uložila som prsia na pekáčik a vo vyhriatej trúbe nechala piecť 15 min. vybrala som ho a nechala trošku zatiahnúť..aby mi šťava nevytekala počas krájania..pokrájala som na plátky...pokiaľ sa mäso pieklo, pripravila som si zemiakovú kašu..   
- 
                                                    7
                                                    k zemiakom som pridala maslo a smotanu, vyšľahala a tvorila z nej za pomoci 2 lyžíc šišky...zdobila som ju práve schádzajúcim výhonkami šalátu..všetko som uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť..   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
                                                        
                                                     
 


* * * * *