Moje vanilkové rožky
Foto: pn
Tieto vanilkové rožky sa topia na jazyku. Najlepšie aké som kedy jedla.
64 ks
porcií
porcií
20 minút
na 100/160 °C
na 100/160 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny spolu vymiesime na cesto, ktoré necháme odpočívať v chlade 2 hodiny.
- 2
Potom z cesta tvarujeme rožteky. Poukladáme na plech a pečieme. Prvých 7 minút pečieme na 100 °C a potom dopekáme na 160 °C 10-12 minút. Už vidíte, aké sú.
- 3
Keď rožteky trošku vychladnú, obalíme ich v práškovom a vanilkovom cukre.
Tiež vanilkové rožky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu