Foto: turbo
Takto ho robieval môj otec. česť jeho pamiatke. Najradšej ho má moja priateľka.
2
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu si nakrájame na drobno a vložíme do rozohriatej masti na panvicu. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu. A necháme osmažiť.
-
2
Medzi tým ako sa nám smaží cibuľa s klobáskou, si nakrájame papriku,paradajku,feferonku a cesnak. Po nakrájaní pridáme na panvicu papriku a paradajku. Prikryté dusíme 5 minút.
-
3
Po podusení pridáme nakrájanú feferonku,cesnak a osolíme, okoreníme, pridáme za č.l. feferonovej pasty, vegetu a 2 dcl kečupu. A dusíme 20 minút. Podávame s čerstvým pečivom. ( alebo podľa chute) Prajem dobrú chuť.
My leco zasadne bez vajca, to vajce mi tam pride nechutne a ani to nevyzera dobre, akoby to uz raz niekto jedol. Robim skoro tak isto, ale bez vegety a kecupu.
Ono sa hovorí že vlastne pravé lečo robia Maďari a je bez vajca.