Moja prvá ovocná kytica

sonulienka - fotkasonulienka, 8. júna 2015

Skúšala som urobiť ovocnú kyticu a takto to dopadlo.

30 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Do črepníka som dala ľadový šalát do ktorého som potom zapichovala ovocie podľa vlastnej fantázie. Ja som nakrájala jablká a pomaranče na krížalky a striedavo som ich dávala a potom už len ozdobila marhule, jahody, nektarinky, hrozno a melón tak aby bol črepník vyplnený.

    Moja prvá ovocná kytica - obrázok 1
  2. 2

    No skúška prebehla, možno na budúce viac zeleného uvidím.

Diskusia k receptu

luss44
pekná, zdravá, dobrý nápad :) ak môžem, stebielka citrón.trávy by som pridala sem-tam.
smejkad
mna ku takemu neradno pustit, az nakoniec, lebo sa nikomu neujde :-)))
a ked ti tam chyba zelena, mozno kivi by pomohlo
mne by tam bodlo este trosku cervenej - viac jahod, ceresne...
niekde uz maju po sezone a ja tu chodim slintajuci kazde rano na balkon pocitat, kolko jahod kvitne :-))))))))))))))))
sonulienka
Ďakujem áno máte pravdu - ale kivi nemali a potom som na to prišla, že som tam mohla dať trebárs aj kučeravý ozdobný petržlen no ale to možno na budúce potom odfotím a pridám foto.
babav
Velmi pekna kyticka . Ovocne kytice su velmi popularne ako darceky namiesto kvetinovych . Velmi pekne v nich vyzeraju aj chutia jahody namocene v cokolade ( tmavej aj bielej).Fantazia nema hranice......
sonulienka
@babav ďakujem - áno viem o tých čokoládových jahodách videla som to ale nemala som na to čas to urobiť. Toto bola len taký rýchlovka.
klukodvody
@sonulienka velmi pěkně se Ti to vydařilo ,nechci a nebudu říkat co ještě bych upravil ,jen jedno ne jak píšeš ten petržlen .Já vím ,že jako ozdobu ,ale radši bych asi moc nemíchal ovoce se zeleninou .
Ber to tak je to pěkné a příjemné k posezení a to je důležité .Jestli nechceš ,tak se mé poznámky nevšímej .Krásný večer .
sonulienka
@klukodvody srdečne ďakujem a pozdravujem - áno máš 100% pravdu a preto som to nedala. Ja by som tam dala len kivi ako zelené ale pri tých komentároch ma napadlo aj takéto niečo. Ale mne sa to tiež veľmi nehodí aj keď som videla na nete niečo podobné. Srdečne ďakujem a pozdravujem.
sonulienka
@klaudia968 ďakujem to bol ako som už písala prvý pokus. Uvidíme na budúce ak budem robiť aké bude ovocie a pokúsim sa ju trochu vylepšiť.
farbuska
Pekný začiatok. Môžeš to na budúce spestriť napr. zeleným hroznom, egrešmi, umytým lístím z hrozna alebo iných ovocných stromov a kríkov... sama objavíš, čo bude pekne vyzerať. Nech sa ti darí.
sonulienka
@fabuska srdečne ďakujem za typ určite niečo vyskúšam-potom dám foto, možno už aj tento týždeň. Vnuk má narodeniny tak sa niečo pokúsim urobiť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia