Mňam, mňam šalátik

martina34 - fotkamartina34, 10. apríla 2010
Mňam, mňam šalátik
Foto: martina34

Ja a moja dcéra ho milujeme. Zvykneme si ho robievať v sobotu na raňajky, keď sme doma celá rodinka a chutí aj manželovi.

10 minút
príprava

Suroviny

1 kelímok




Postup

  1. 1

    Pri zelenine som neuvádzala množstvá, môžete dať aj inú zeleninku, čo práve máte podľa vlastnej chuti. Všetku zeleninku nakrájame na kúsky, posolíme, nie veľa a pridáme aj štipku čili korenia. Na koniec pridáme cottage chees a premiešame.

  2. 2

    Pre veľkých hladošov môže byť k šalátiku pečivo, no nič tomu nechýba.

Diskusia k receptu

sandratamer
Normálne sa môžem dať na delenú. @martina34 sem už pridala toľko receptov na toto stravovanie, že sa nebudem báť že niečo zle skombinujem. Super, veľmi sa teším :-)
martina34
budem rada, ak sa niekto pridá a inšpirujeme sa novými receptíkmi delenej stravy :-) a bude rada aj moja mama, ktorá síce tu nie je registrovaná, ale sleduje dianie na vareche pravidelne ako televízny seriál a statočne dodržiava delenú stravu :-))
frezia68
Tento syr jeme aj trikrát v týždni a tiež rôzne kombinujeme či už na ľahkú večeru,alebo raňajky.Tiež cestoviny na obed a do syra kôpor- rýchli,ľahký obed a syr výborný.
samrolka
Zajtra urcite ,,mnam-mnam salatik,, bude na nasom stole.Vcera som robila od teba Martinka, Jarnu-Tofu natierku v ,,duplovanej,, davke, MNAM☺☺☺,podobne recepty ,,VZDY MOZEM,,☺☺
bozulka
@martinka všetky tvoje recepty sú veľmi dobré a bol by spokojný aj manžel,ale keď ja sa vždy pomýlim.človek má niečo desaťročia zaužívané a hneď sa pozabudne.Aj syn s nevestou mi hovoria,že som stratený prípad....
martina34
bozulka, toto tvrdila aj moja mama, a teraz už, keď si telo zvyklo, tak "normálne jedlo" nemôže, a tiež aj ja, keď zjem niečo nezdravé, je mi špatne a veľmi rada sa vrátim k tomuto štýlu stravovania. Je to viditeľné, že sa cítim oveľa lepšie, nezaťažujem organizmus tučnými jedlami a energia potom ostáva na inšie. Aj váha ide pomaly dole ale hlavne je dobrý pocit.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia